Klockestrands Såg & Hyvleri söker nya ägare.

Lockande Affärsmöjlighet: Ta kontroll över en trävaru- och bygghandel med egen produktion och blomstrande webbshopp i vackra Höga Kusten.

Drömmer du om att leda ett företag inom produktion och försäljning av högkvalitativa hyvlade trävaror och byggmaterial? Här är din chans att gripa tag i ett företag som expanderar i Höga kusten.

Vi erbjuder inte bara en bygghandel som betjänar både erfarna byggare och entusiastiska privatpersoner. Nuvarande ägare styr ett företag som omfattar den traditionella byggshoppen och säljer egentillverkade produkter. Med en stadigt kundbas över hela Västernorrland och en närvaro på den nationella konsumentmarknaden genom en välfungerande webbshop, presenteras här en lönsam affärsmöjlighet som har potentialen att blomstra ännu mer.

Genom att ta över detta anrika företag, som slog upp portarna redan 1936, ges du möjligheten att införliva dina egna visioner och strategier för att ytterligare lyfta verksamheten i Höga Kusten, vid foten till Sandöbron. Kontakta oss för att ta del av mer detaljerad information. Detta är din chans att engagera dig i en inspirerande möjlighet och bli en aktiv del av en växande bransch som bjuder på framgång.

Kontakt:
Företagsmäklare Andreas Skoglund
070-764 08 31
andreas.skoglund@ekstampartners.se