Kontakt

Fredagar Företagsutveckling har hela norra Sverige som arbetsfält med lokalkontor i Härnösand och Uppsala.

Vi ser vart du bör gå för att ta sig vidare. Det är en stor förmån och vår stora drivkraft att få följa företag och människor på deras utvecklingsresor och detta vill vi göra mer av. Vill du växa i din roll, få en bekvämare arbetssituation eller förbättra ditt arbetssätt? Vänta inte till måndag. Kontakta Fredagar Företagsutveckling i dag. Vi finns i Härnösand och Uppsala med arbetsfält över hela norra Sverige.

Andreas Skoglund

Andreas är affärsutvecklare och egenföretagare med erfarenhet från såväl egna som andras bolag i kraftig utveckling. Hans stora styrkor och främsta kompetensområden är kommunikation, struktur och att verka i drivkraftiga organisationer. Andreas hittar du på Fredagar Företagsutveckling i Härnösand.

Maila Andreas
Andreas på LinkedIn
Fredagar på Facebook
Ring Andreas: 070-764 08 31

Marie Wiklund

Marie har mångårig erfarenhet av företagsutveckling i egna bolag samt som tidigare affärschef för Almi. Hennes stora styrkor och främsta kompetensområden är ledarskap, styrelsearbete, förändringsarbete, HR, entreprenörskap, affärsstrategier och innovation. Marie hittar du på Fredagar Företagsutveckling i Uppsala.

Maila Marie
Marie på LinkedIn
Fredagar på Facebook
Ring Marie: 070-337 31 13