Leifs centrumkiosk söker nya ägare

Vi har fått förtroendet att hjälpa till att hitta en ny ägare till Leifs centrumkiosk i Söråker.

Verksamheten är mycket bra belägen vid infarten till Söråker, Timrå, nära till samhälle och industriområde samt genomfart för sommarturister, med sju minuters bilväg till Sundsvall/Timrå airport. (Länk till Google Maps)

Utöver vad som framgår av namnet har fastigheten tvätta-själv-hall, lyft-hall. Butiken är anknuten till Svenska Spel och ATG. Man är också paketutlämnare för Bring, Schenker, UPS och DHL.

På tomten finns bensinpump som driftas av OKQ8. Företaget har ett serviceavtal med OKQ8 om skötsel, men är inte inblandad i drivmedelsförsäljningen.

Nuvarande ägare har drivit verksamheten sedan 2010, då de tog över efter ett generationsskifte. Företaget har varit verksam sedan 1998 på denna tomt och är väl inarbetad bland ortsbor, industriarbetare och sommargäster. Verksamheten omsätter ca 5,5 mkr och går med vinst.

Med de tre ägarna som arbetar heltid sysselsätter företaget räknat på årsbasis 4 personer.
Bolaget äger fastigheten och en värdering på denna gjordes i december 2019 och kan tillställas intresserad.

Företagsmäklare Andreas Skoglund har huvudansvaret och besvarar alla frågor angående objektet. Respektera nuvarande ägares önskemål om att all information och visning går via mäklaren.

Vi tillämpar konfidentiell hantering vid denna försäljning vilket innebär att intressenter får skriva på en sekretessförbindelse för att få ta del av den fulla objektbeskrivningen.

Andreas Skoglund
070-764 08 31
andreas.skoglund@ekstampartners.se