Kom igång med möten online.

Vi får inte sluta mötas nu. Det är illa nog ändå för den svenska ekonomin. Ställ inte in mötet – byt till online istället! Det hjälper till att hålla Sverige igång.

Osäkerheten inför onlinemöten är ofta stor. Därför bjuder vi på en enkel instruktionsfilm nedan där vi visar hur du kopplar upp dig på ett Teamsmöte. På onsdag släpper vi utbildningen ”Bygga relationer och driva effektiva möten online” – kursen som på mindre än en vecka sparar dig restid och håller igång Sverige.

Vi på Fredagar har systematiskt träffat våra kunder online sedan 2014. Vi har drivit en-till-en-möten och workshops på upp till 30 deltagare som applåderat kvaliteten efteråt.

Jag själv lanserade en av de första renodlade webb-TV-produktionsbolagen redan 2005, så vi har erfarenheten. Utan onlinemöten hade vi inte kunnat arbetat med kunder från Kiruna till Enköping. Det har varit en förutsättning för vår och deras utveckling.

Minskat resande med 40 mil

Ett annat gott exempel är en företagare i norra Sverige som lade om sitt resande och minskade tiden i bilen med 40 mil i veckan. Räkna på det! Han fick mer tid över både till försäljning och familjen. Det viktiga är att du vågar pröva. Titta på klippet nedan och kliv in i ditt första möte!

Ligg steget före och bli ett online-proffs

Tycker du detta verkar intressant? Vill bli ett online-proffs som både får djupare relationer, effektivare möten och mer tid hemma? Skicka in din intresseanmälan i formuläret så kontaktar vi dig under veckan. Kursavgiften på 3400 tjänar du igen på mindre än en resa till Stockholm, eventuellt redan efter tidsbesparingen på en resa till grannkommunen.


    Ja tack!

    Den bästa affärsrådgivare och mentor jag haft är Greg från Utah i USA. Jag har bara träffat honom online, men när vi drev utvecklingen av Fredagar tillsammans var han den som bäst förstod både mig och Företagsutveckling Fredagar. Han bodde i Utah, 800 mil bort. Om det fungerade så kommer det också gå bra för dig att ersätta ett par möten i veckan. Livet blir bättre, jag lovar.
    /Andreas