Om företaget

Norrland måste ha företag som växer. Därför är vår ledstjärna att vi arbetar för ett starkare Norrland. Tillväxten i Sveriges snabbast växande företag sker främst i Stockholm, Göteborgsregionen och Skåne. Det är bra för Sverige att de regionerna växer snabbt. Men vi andra måste också hänga med, så att det blir balans i tillväxten.

Företagsutveckling Fredagar och dess samarbetspartners bidrar med erfarenhet, driv och verktyg för att er organisation ska nå framgång. Vi släpper inte taget. Vi säljer flyt. Det tar lite tid men vi misslyckas aldrig.

Företagsutveckling Fredagar har sedan 2002 arbetat med projektledning och affärsutveckling mot små- och medelstora företag. Vi stöttar allt från ägare, styrelse, VD, ledningsgrupp och personal att se var man kan och bör gå för att växa.

För att lyckas i en ansats att växa krävs tajming, hårt arbete och ett systematiskt arbetssätt. Vi stöttar i er bedömning att se när tajmingen är den rätta, vi hjälper till att arbeta systematiskt, så att dina tjänster blir skalbara och har förutsättningar att bli lönsamma. Det hårda arbetet gör vi tillsammans. Vet man vart man är på väg så är det ofta lätt att jobba hårt.

Kontakta Andreas, så diskuterar vi vidare vad vi kan göra tillsammans!

Mobil: 070 764 08 31
Twitter: @fredagarnu
Mailandreas.skoglund@fredagar.se
Linkedinhttps://www.linkedin.com/company/f%C3%B6retagsutveckling-fredagar
Skype: skoglund@fredagar.se
Facebookhttps://www.facebook.com/Fredagarnu