De mest anpassningsbara överlever

Nu kör vi en snabb affärsutveckling. Vid fem tillfällen och några dagars arbete stöttar vi företagare att snabbt justera sin affärsmodell. Det är inte de starkaste som överlever – det är de som lyckas anpassa sig till en ny verklighet som lyckas. Företagsutveckling Fredagar vill stötta företag till en snabb förändring. 

Vi har sett mängder av exempel på företag som anpassat sig de senaste veckorna:

Det går att – och vi måste – förändra oss. Vi måste hålla ekonomin igång samtidigt som vi minskar smittspridningen. 

Därför erbjuder vi nu en snabbstart i affärsutveckling. Du får fem tillfällen med oss samt teori och mallar för att förändra din affärsmodell på lång sikt via vår portal online. I normala fall är avgiften 9 900 kr. Nu sätter vi ner den till 4900 kr. Dessutom: Du betalar 10% nu – resten kan du betala till hösten. Det viktiga är att vi kommer igång! 


Ja tack!

 

Dina rådgivare

Marie Wiklund, tidigare nationell affärschef för Almi ser sig själv som ledare snarare än chef. Erfarenheter från egna bolag och alla kunder hon stött på under sin tid på Almi ger henne en grym erfarenhet kring ledarskap, styrelsearbete, förändringsarbete, HR, entreprenörskap, affärsstrategier och innovationer.

Andreas Skoglund, affärsutvecklare och egenföretagare sedan 2002 beskrivs som en systemfascist. Erfarenheter från både egna och andras bolag i kraftig utveckling ger honom en stark position vad gäller kommunikation, struktur och drivkraftiga organisationer. 

Ni når oss på 070-764 08 31 eller kontakt@fredagar.nu